Za Železničar će, u predstojećoj sezoni, na desnom krilu igrati Đukić! Ne, nije Darko, rođeni Nišlija, prvotimac Vive Kielcea i aktuelni reprezentativac Srbije, ali jeste Milan, rukometaš dragocenog iskustva, jednako ubitačan strelac, bivši povremeni član nacionalnog tima naše zemlje.

Očigledno uvidevši, na pripremnoj utakmici protiv Partizana, da u novoformiraniom timu najviše špkripi upravo u desnom uglu, rukovodstvo kluba ekspresno je reagovalo i angažovalo Kragujevčanina rođenog 1985. godine, dugogodišnjeg igrača Radničkog, zatim Borca iz Banjaluke, Meškova iz Bresta, u prošloj sezoni novosadske Vojvodine.

-Čvrsto sam bio rešio da karijeru nastavim u inostranstvu, odbio sam već neke domaće ponude, ali ova priča u Železničaru me je baš privukla. Kada se u rukometnim krugovima pomene Niš, to zaista ima posebnu težinu. Stvara se jedan ozbiljan klub i jedva čekam da se pojavim na treningu sa momcima od kojih sam sa mnogima već igrao zajedno, kao recimo sa Zlatanovićem, Gemaljevićem, Spasićem, Vučkovićem... Verujem da možemo mnogo već ove sezone-ostakao je po potpisivanju ugovora Milan Đukić, koji će se novim saigračima priključiti u ponedeljak, po povratku ekipe iz Makedonije.