Nakon više od četiri godine, večeras je u Domu rukometa uspešno održana Skupština Rukometnog kluba Železničar, koja je imala izborni karakter, pa je niški superligaš dobio novo rukovodstvo, na čelu sa Igorom Vučićem. Vršilac dužnosti direktora JKP „Naisus“ dobio je jednoglasno poverenje da u narednom četvorogodišnjem mandatu predvodi jedan od najpopularnijih i najtrofejnijih niških sportskih kolektiva, koji je do pre pola godine bio na ivici gašenja, ali se, uz pomoć Grada i sponzora, u tekućoj sezoni rezultatski uzdigao, a nakon usvajanja Unapred pripremljenog plana reorganizacije (UPPR) i najavljenog povratka na gradski budžet već za 2018. godinu, na putu je i finansijske i organizacione konsolidacije.

Najpre je za predsednika Skupštine ponovo izabran Zoran Martinović, koji je i do sada obavljao tu funkciju, baš kao i njegov potpredsednik Andraš Bata Mađar, a onda se Vučić, kao jedini kandidat za novog predsednika Upravnog odbora, predstavio prisutnim delegatima, istakavši da je rođen 1976. godine, da je diplomirani ekonomista, da je najveći deo dosadašnjeg radnog veka proveo na organizacionim i upravljačkim poslovima u sklopu privrednog društva „Jugoistok“, a da je, pre nego je izabran na poziciju v.d. direktora JKP „Naisus“, bio pomoćnik gradonačelnika Niša Darka Bulatovića.

-Ja sam dosta pomagao klubu prošlog leta, kada se on konsolidovao i spremao se za povratak u sistem takmičenja, verovatno sam zato i sada ovde. Dešavaju se neke lepe stvari, „Želja“ beleži izuzetne rezultate, a grad je predvideo značajna finansijska sredstva za 2018. godinu i moj posao će biti upravo to, da obezbedim da se kontinuitet sportskih uspeha nastavi, uz maksimalno odgovorno raspolaganje tim sredstvima. Vidim da na utakmicama ima sve više publike, Nišlije vole Železničar i učinićemo sve da se taj trend nastavi-kazao je Igor Vučić, nakon čega je dobio maksimalno poverenje delegata Skupštine, baš kao i preostali članovi novog Upravnog odbora Bojan Cvetković, Petar Videnović, Micko Mickoski i Saša Mitrović.