Dan nakon što je Đorđe Teodorović zvanično predstavljen kao novi trener Železničara, niški klub dobio je još jedno pojačanje u stručnom štabu. Ivan Gajić, nekadašnji proslavljeni čuvar mreže, bivši reprezentativac naše zemlje, dugogodišnji internacionalac u Nemačkoj, Danskoj, Francuskoj, Sloveniji i Kataru, vratio se u matični klub i biće zadužen za rad sa golmanima prve ekipe u narednom periodu.

Popularni Gaja je karijeru počeo i afirmaciju stekao u Železničaru, pre nego ga put odveo u Hanover, Gepingen, Silkeborg, Tremblej, Celje, Gorenje i Katar, gde je napravio impozantnu karijeru. U rodni grad se vratio u sezoni 2006/07, kada je najpre branio za „Želju“, pa za ORK Niš. Dakle, posle punih 13 godina, ponovo je u „Želji“, a njegovo angažovanje bila je velika želja predsednika kluba doc. dr Ljubomira Pavlovića.

-Iskreno da vam kažem, za tih 13 godina retko sam uopšte dolazio u halu. Totalno sam se udaljio od matičnog kluba, razočaran brojnim dešavanjima i ova moja odluka da prihvatim poziv znači da zaista verujem u novi projekat i ljude koji ga vode. Imam iskustvo u poslu trenera golmana, radio sam to već u klubovima na zalasku karijere, tako da samo treba da se uklopim sa šefom struke Teodorovićem, što, verujem, neće biti problem. Kocića odlično poznajem, čak smo zajedno branili za „Želju“ u jednoj sezoni, dok Matovića i Stošića tek treba da upoznam, ali uhodaćemo se kako vreme bude odmicalo-istakao je Gajić, koji se danas priključio ekipi na treninzima.