Čekajući ona u igračkom kadru, Rukometni klub Železničar je dobio ogromno pojačanje u stručnom štabu. Za što bolju fizičku pripremu niških rukometaša za nastavak sezone pobrinuće se Miljan Grbović, profesor Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu, trener prebogatog iskustva u radu sa vrhunskim klubovima i nacionalnim selekcijama.

Između ostalog, bio je kondicioni trener vaterpolo reprezentacije Jugoslavije, odbojkaške reprezentacije Srbije i Crne Gore, košarkaškog kluba Partizan. Radio je individualno sa orgomnim brojem vrhunskih sportista. Ima i značajno rukometno iskustvo, pripremao je reprezentaciju Jugoslavije za Evropsko prvenstvo 1996. godine, zanimljivo poslednje veliko takmičenje Veselina Vujovića kao igrača, kada je osvojena bronzana medalja. Njegov poslednji angažman bio je u košarkaškoj reprezentaciji Slovenije, pred Evropsko prvenstvo u Turskoj, na kome su Slovenci osvojili zlatnu medalju.

Praktično, gde god da je bio angažovan, taj rad krunisan je medaljom ili trofejom, pa ostaje nada da će taj „pelcer“ preneti i na rukometaše Železničara.