Rukometni klub Železničar dobio je još jedno igračko pojačanje. U redove našeg kluba vratio se Nikola Milošević, 23-godišnji levi bek, visok 203 centimetra. Ovaj rođeni Kragujevčanin bio je član generacije koja je „Želji“ donela trofej pobednika Kupa Srbije 2014. godine. Prethodno je nastupao u Radničkom, a nakon Niša u Metaloplastici, Crvenoj zvezdi, banjalučkom Borcu i, prethodne sezone, u španskom Kangasu. Sa Železničarom je potpisao dvogodišnji ugovor.

Podsetimo, naš klub je prethodno sklopio sporazum sa najboljim strelcem prošlogodišnje i najboljim igračem pretprošlogodišnje Superlige Mladenom Krsmančićem, sa iskusnim golmanom Dejanom Zlatanovićem, takođe članom ekipe koja je osvojila Kup 2014. godine, levokrilnim rukometašem Đorđem Spasićem, kao i bekovima Žarkom Petkovićem i Andrijom Mađarom. Narednih dana nastaviće se sa kompletiranjem prvog tima, a početak priprema za novu sezonu, u kojoj će Železničar ponovo nastupati u Superligi, najverovatnije će biti zakazan za predstojeći vikend, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

U klubu se ozbiljno misli i na budućnost, naš drugi tim će iduće sezone nastupati u Drugoj ligi Morava, a novi ugovor potpisan je sa mladim igračima, našim prvotimcima iz sezone 2015/16-Nemanjom Milutinovićem, Milošem Lazićem i Đorđem Virijevićem.